Alegeri 2016: PPPN începe colectarea semnăturile pentru susținerea lui Dumitru Ciubașenco

  • 03 Septembrie 2016 21:55
Alegeri 2016: PPPN începe colectarea semnăturile pentru susținerea lui Dumitru Ciubașenco

Partidul Politic Partidul Nostru a lansat sâmbătă, 3 septembrie, campania de colectare a semnăturilor pentru înregistrarea lui Dumitru Ciubașenco în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din 30 octombrie, transmite IPN.

Liderul PPPN, Renato Usatîi, a declarat la o conferință de presă susținută în fața Oficiului Poștei Centrale, că a decis să se implice, împreună cu Dumitru Ciubașenco în procesul de colectare a semnăturilor. Astăzi cei doi vor participa la colectare în Chișinău, iar ulterior se vor deplasa la Cahul, Comrat etc. Astfel, aceștia își propun să ajungă la fiecare cetățean, indiferent de naționalitate.

Renato Usatîi a mai spus că deține informații precum că asupra angajaților mai multor instituții de stat s-ar face presiuni să semneze pentru un anumit candidat. Ba mai mult, ar exista un plan ca funcționarilor să le fie împărțite buletine de vot gata ștampilate pe care să le pună în urnă în ziua scrutinului. Ca dovadă aceștia ar urma să prezinte buletinul curat primit în ziua alegerilor. Usatîi afirmă că va lansa o campanie în cadrul căreia oamenii vor fi îndemnați să denunțe asemenea cazuri.

Candidatul formațiunii la funcția de președinte, Dumitru Ciubașenco, a declarat că PPPN își asumă responsabilitatea să dizolve parlamentul prin decret prezidențial, având convingerea că foarte mulți își doresc schimbarea puterii.

Jurnalistul Dmitri Ciubașenco a fost desemnat candidatul Partidului politic Partidul Nostru la alegerile prezidențiale din această toamnă pe 31 august. Ciubașenco nu este membru de partid.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
16,24
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:2,57 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău