ALEGERI 2015. Iurie Leancă a creat blocul electoral PPEM

  • 15 Aprilie 2015 14:07
ALEGERI 2015. Iurie Leancă a creat blocul electoral PPEM

Ex-premierul, Iurie Leancă, a anunțat astăzi, în cadrul unui briefing, crearea unui Bloc electoral format din mai multe partide extraparlamentare, cu care va participa la alegerile locale generale, programate pentru 14 iunie.

Blocul Electoral se va numi Platforma Populară Europeana din Moldova ”Iurie Leancă” și va fi formată din Partidul Acțiunea Democratică, Partidul Liberal Reformator și Partidul Democrația Acasă.

Potrivit lui Iurie Leancă discuțiile privind crearea noii alianțe au durat câteva zile, astăzi fiind semnat acordul de constituire a acesteia. În același timp, ex-premierul  a negat speculațiile din ultima vreme precum că ar intenționa să candideze pentru fotoliul de primar al capitalei.

”Evaluam mai multe personalități, atât din cadrul formațiunilor constituante ale Blocului Electoral Platforma Populară Europeana din Moldova ”Iurie Leancă”, cât și dinafara lui. Dar pot să vă spun sigur că nu voi candida la funcția de primar de Chișinău, deoarece sunt angrenat în acțiunile de înregistrare PPEM.”, a menționat Iurie Leancă. 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
3,85
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Wed
15
Thu
15
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău