Ala Nemerenco, despre primul caz de coronavirus în R.M | Lipsa transparenței este cea mai mare greșeală a autorităților într-o situație de criză

  • 08 Martie 2020 08:11
Ala Nemerenco, despre primul caz de coronavirus în R.M | Lipsa transparenței este cea mai mare greșeală a autorităților într-o situație de criză

Fosta ministră a Sănătății, Ala Nemerenco, a criticat reprezentanții ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, după ce a fost confirmat primul caz de coronavirus în R. Moldova. Intr-un mesaj pe Facebook, aceasta a scris că lipsa transparenței este cea mai mare greșeală a autorităților într-o situație de criză.

Stimați colegi de la minister, vă rog să vă treziți și să preluați tactica altor țări. În special a României care e alături. Pacienta cu pneumonie era cu tuse și alte simptome clinice și riscul de îmbolnăvire a celor care i-au acordat ajutor în avion, cât și pasagerilor care au circulat alături câteva ore în distanță apropiată este foarte înalt.
Toți pasagerii cât și stuarzii de pe cursa MIlano Chișinău trebuie urgent înregistrați, consultați și monitorizați, iar o parte din ei introduși pentru binele lor și celor apropiați în carantină de spital, a scris Ala Nemerenco, pe Facebook.
 
Ieri, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) de la Chișinău a  informT despre primul caz confirmat de infectare prin Coronavirus de tip nou în Republica Moldova. Este vorba despre o femeie, revenită, pe 7 martie, din Italia, în vîrsta de 48 ani. 
 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:1,03 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău