Agenția Servicii Publice a reluat prestarea unor servicii pentru cetățeni

  • 27 Aprilie 2020 10:37
Agenția Servicii Publice a reluat prestarea unor servicii pentru cetățeni

Agenția Servicii Publice anunță că, începând de luni, 27 aprilie, este reluată prestarea serviciilor publice de înmatriculare a vehiculelor, documentare a conducătorilor auto, înregistrare a nașterii și a căsătoriei, transmite MOLDPRES.

Astfel, din 27 aprilie, subdiviziunile teritoriale ale ASP continuă activitatea în regim special și vor presta următoarele servicii: eliberarea actului de identitate provizoriu, eliberarea certificatului de deces, eliberarea certificatului de naștere, înregistrarea căsătoriei, identificarea și înmatricularea vehiculelor, documentarea conducătorilor de vehicule cu excepția procesului de examinare (proba teoretică și practică) a candidaților pentru obținerea permisului de conducere, care va include serviciile de preschimbare și eliberare a permiselor de conducere, eliberarea certificatului de înmatriculare și a permisului de conducere, eliberarea adeverințelor din Registrul de Stat al Transporturilor și Registrul de Stat al Conducătorilor de Vehicule, înregistrarea și licențierea unităților de drept, serviciile cadastrale.

În continuare este sistată activitatea centrelor multifuncționale din mun. Chișinău - Centrul Multifuncțional nr. 1 (str. Mihai Viteazul, 11/1), Centrul Multifuncțional nr. 4 (str. Decebal, 6), precum și centrele multifuncționale din or. Glodeni, mun. Soroca și din or. Ștefan Vodă.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău