Agenția „Moldsilva” condamnă cazul de braconaj de la Sângerei

  • 15 Octombrie 2021 10:43
Agenția „Moldsilva” condamnă cazul de braconaj de la Sângerei

Agenția „Moldsilva” s-a autosesizat în urma informațiilor cu referire la cazul de braconaj de la Sângerei și condamnă cu vehemență asemenea fapte. În context, instituția solicită aportul tuturor persoanelor care dispun de date în acest caz și garantează confidențialitatea strictă pentru cei care vor oferi asemenea informații, transmite MOLDPRES.

Reacția „Moldsilva” a venit după ce ieri în spațiul public au apărut imagini cu un tânăr, care ar fi fiul unui responsabil de ecologie din raionul Sângerei, fotografiat lângă mai multe cadavre de căprioare vânate ilegal, scrie sursa citată.

Autoritatea silvică națională și-a reiterat „poziția de condamnare a acestor abuzuri” și a declarat că „persoanele care s-au dedat la asemenea fapte urmează să poarte responsabilitate, conform legislației Republicii Moldova, indiferent de orice circumstanțe”.

Totodată, în cadrul Agenției „Moldsilva” a fost format, în regim de urgență, un grup de lucru ce va realiza o anchetă de serviciu pentru elucidarea tuturor faptelor în acest caz.

Toate informațiile despre acest caz pot fi comunicate prin intermediul Liniei specializate anticorupție a Agenției „Moldsilva”, tel. 022 211-311.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău