Agenția "Moldsilva" are un nou director

  • 24 Ianuarie 2020 16:36
Agenția

În funcția de director al Agenției “Moldsilva” a fost numit Dumitru Cojocaru, desemnat în urma unui concurs organizat de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM). Acesta a fost prezentat colectivului agenției vineri, 24 ianuarie, în cadrul unei ședințe, la care a participat ministrul de resort, Ion Perju, transmite MOLDPRES.

„Noul director desemnat are o experiență de muncă de peste 35 de ani în domeniul administrării fondului forestier și administrației publice, deține capacități în domeniul managementului forestier, celui financiar, precum și este un bun coordonator al activității organizațiilor. Domnule director, mult succes și realizări pe potriva așteptărilor cetățenilor”, a subliniat Ion Perju.

La rândul său, Dumitru Cojocaru a dat asigurări că va depune efort maxim pentru a îmbunătăți starea pădurilor naționale, a terenurilor degradate, perdelelor forestiere de protecție a terenurilor agricole - “pentru a scoate în evidență prioritățile ce țin de sectorul forestier și a întreprinde acțiuni concrete în acest sens”.  

Noul director a absolvit Institutul Silvico-tehnic din orașul Voronej (Federația Rusă), în anul 1980, apoi în 1996 a fost instruit la Școala superioară de management din orașul Celle (Germania), este licențiat în drept economic. Pe parcursul anilor a deținut mai multe funcții. A activat în diverse posturi în domeniile turismului și serviciilor hoteliere, administrației publice centrale și locale, precum și administrării fondului forestier de stat.

Sursa:Moldpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:95 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău