Aeroportul Otopeni a atins cifra de 10 milioane de pasageri în anul 2016

  • 09 Decembrie 2016 13:54
Aeroportul Otopeni a atins cifra de 10 milioane de pasageri în anul 2016

Aeroportuul Internațional Henri Coandă - Otopeni a atins în această dimineață cifra de 10 milioane de pasageri în 2016. Anul trecut principalul aeroport românesc a fost tranzitat de 9, 2 milioane de pasageri.

Sorin Mihai Preda, pasagerul cu nr. 10 milioane este un om de afaceri care a avut anul acesta 170 de zboruri pe cursele interne și externe. El a remarcat serviciile de calitate oferite pasagerilor pe Aeroportul Otopeni, dar consideră că este nevoie de o nouă extindere.

Sorin Preda: Mi se pare un aeroport care are un nivel foarte ridicat de servicii și când spun asta mă refer la ceea ce este important pentru un pasager: siguranță, curățenie în aeroport, servicii de transfer, servicii de îmbarcare. Eu cred că trebuie extins. Cred că trebuie extinsă partea de parking din aeroport. Eu folosesc și parcarea de longterm și pot să spun că sunt zile în care nu găsești loc de parcare acolo.

Conducerea aeroportului internațional Henri Coandă - Otopeni le recomandă pasagerilor ca în această perioadă să se prezinte la aeroport cu 3 ore înainte de decolarea avionului, luna decembrie fiind una dintre cele mai aglomerate din an. Timpul mediu de așteptare la controlul de frontieră înainte de îmbarcare este de aproximativ 40 de minute, deși au fost suplimentate punctele de control.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
16,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:80 %
Vint:5,14 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău