Aeroportul Internațional Chișinău prelungește termenul de desfășurare a licitației publice

  • 26 Martie 11:21
Aeroportul Internațional Chișinău prelungește termenul de desfășurare a licitației publice

Aeroportul Internațional Chișinău prelungește termenul de desfășurare a licitației publice cu strigare pentru locațiunea activelor neutilizate destinate activității de Travel Retail & Food and Beverages. Cererile de participare pot fi depuse până pe 15 aprilie. Măsura vine ca urmare a finalizării licitației la care a participat o singură campanie, transmite IPN.

Dosarele vor fi examinate în perioada 15-16 aprilie. Desfășurarea licitației și anunțarea câștigătorului va avea loc pe 17 aprilie, la ora 11.00.

Potrivit calendarului, în intervalul de 11-25 martie curent, Lagardere Travel Retail a fost singura companie care a depus dosarul de participare la licitație, iar companiile care au solicitat clarificări la subiect au fost: Best Value, DFM, Lagardere Travel Retail, Avolta AG, Viorica Cosmetics, Moonglow, Adani Group și Aero Food, precizează Aeroportul Internațional Chișinău.

În cazul în care și la expirarea termenului prelungit va fi depus doar un singur dosar, organizatorul licitației va considera procedura nominalizată a fi finalizată.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,24
Cer senin
Umiditate:100 %
Vint:1,54 m/s
Mon
15
Tue
14
Wed
12
Thu
11
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău