Adrian Băluțel vine cu precizări despre organizarea dezbaterii dintre Sandu și Stoianoglo

  • 22 Octombrie 12:06
Adrian Băluțel vine cu precizări despre organizarea dezbaterii dintre Sandu și Stoianoglo

Șeful cabinetului prezidențial, Adrian Băluțel a publicat, pe canalul său oficial de Telegram, informații privitor la organizarea dezbaterii dintre Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo, precizând că cetățenii Republicii Moldova merită cât mai curând o dezbatere și ea este mai importantă decât condițiile în care aceasta se organizează.

Noi am propus ziua de joi în această săptămână ca să oferim cât mai repede cetățenilor această discuție. Se discută încă ziua dezbaterii - noi propunem totuși să fie mai repede, măcar vineri, pentru ca în weekend candidații să aibă timp să meargă în raioane.

Echipa noastră a propus studioul televiziunii naționale, echipa contracandidatului a refuzat și a propus o platformă în afara televiziunilor. Noi am acceptat.

Echipa noastră a propus un moderator independent, un expert convenit de toți din societatea civilă. Echipa lor a propus să fie 2 moderatori, noi acceptăm și unul, și doi, și trei - acest lucru nu este esențial, dezbaterea contează, nu cine sunt moderatorii.

Echipa lor a propus un jurnalist de la Realitatea TV, noi am acceptat. Apoi ei s-au răzgândit și au propus moderator să fie Gheorghe Gonța.

Noi credem că nu este corect să avem 2 moderatori - nu există moderatorii „noștri” și moderatorii „lor”. De accea, acceptăm condițiile pe care ei le cer pentru a participa. Deoarece noi credem că cetățenii merită o dezbatere cât mai curând și ea este mai importantă decât condițiile în care ea se organizează”, a anunțat Adrian Băluțel.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
12,24
Cer senin
Umiditate:71 %
Vint:1,03 m/s
Wed
13
Thu
11
Fri
11
Sat
11
Sun
11
Arhivă Radio Chișinău