Administrația „Pro Imobil” declară că este dispusă să coopereze cu organele de drept

  • 29 August 2017 08:32
Administrația „Pro Imobil” declară că este dispusă să coopereze cu organele de drept

Administrația agenției imobiliare "Pro Imobil Grup" este dispusă să coopereze cu organele de drept pentru a aduce claritate lucrurilor în privința perchezițiilor desfășurate luni, precum și pledează nevinovat. Potrivit agenției INFOTAG, despre aceasta se menționează într-o declarație oficială, făcută publică pe pagina de facebook a companiei.

Potrivit reprezentanților "Pro Imobil", activitatea companiei este "absolut transparentă" și din acest motiv ei au pus la dispoziția organelor de drept toate materialele, documentele și tehnica de calcul solicitată. Oamenii legii au ridicat patru laptopuri și o mapă cu contracte.

"Pro Imobil nu are dubii că în timpul cel mai apropiat, organele de drept se vor clarifica cu situația în cauză, datorită faptului că noi activăm absolut legal, cu toate actele bancaro-financiare și juridice corecte. Acest fapt a fost confirmat practic identic cu bănuielile înaintate la percheziția din anul trecut de aceleași organe de drept, apoi a urmat o serie de verificări din partea organelor fiscale, care, în rezultat, au infirmat bănuielile acestora și s-a demonstrat activitatea legală a companiei", se arată în declarație.

După cum a informat anterior INFOTAG, luni dimineața, procurorii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale au efectuat 17 percheziții la sediile companiei și a reținut două persoane din conducerea acesteia, suspectate de evaziune fiscală în sumă de 5 mil. lei.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:95 %
Vint:2,57 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău