Actrița britanică Keira Knightley va debuta pe Broadway

  • 24 Octombrie 2014 14:41
Actrița britanică Keira Knightley va debuta pe Broadway

Actrița britanică Keira Knightley va debuta pe Broadway anul viitor în rolul eroinei Thérese, într-o adaptare realizată pentru teatru de Helen Edmunson a romanului 'Therese Raquin' a scriitorului francez Emile Zola, informează Agerpres.

Roundabout Theatre Company a anunțat joi participarea actriței Knightley la această piesă, regizată de Evan Cabnet și a cărei premieră oficială va avea loc la 29 octombrie 2015. În această poveste de dragoste, trădare și vinovăție, Thérese (Knightley) întruchipează o femeie nefericită în căsnicie care începe o relație cu unul din prietenii soțului ei.

Este pentru prima dată când actrița din 'Pirații din Caraibe' urcă pe scenă la Broadway, dar nu este prima ei întâlnire cu teatrul, având în vedere că a mai jucat la West End din Londra în piese precum 'The Misanthrope' sau 'The Children's Hour'.

'Therese Raquin' va inaugura sezonul ce va marca a 50-a aniversare a companiei teatrale și care în prezent se bucură de participarea actorului britanic Ewan McGregor în piesa 'The Real Thing'.

Nu este prima oară când Keira Knightley se interesează de adaptarea unei opere literare, având în vedere că a interpretat roluri memorabile în filme inspirate din romane celebre, precum Pride & Prejudice (2005) 'Antonement' (2007) și 'Anna Karenina (2013)

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:37 %
Vint:5,14 m/s
Sat
12
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău