Activități cultural-artistice în aer liber, desfășurate în week-end în capitală

  • 02 Iulie 2022 12:43
Activități cultural-artistice în aer liber, desfășurate în week-end în capitală

Proiectele „Dialog cultural cu Chișinăuienii” și ,,Dialog între generații” continuă și în acest week-end. Sâmbătă și duminică, locuitorii capitalei se pot bucura de un program divers organizat de Primăria Chișinău, unde sunt incluse mai multe activități cultural-artistice, transmite IPN.

Sâmbătă, începând cu ora 16,00, în Grădina publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”, se va desfășura manifestarea cultural-artistică cu genericul: „Dialoguri muzicale”. Participă Formația „Fagure”, conducător artistic Ricu Vodă și Program DJ, parte a proiectului ,,Dialog între generații”.

Pe Aleea bulevardului Mircea cel Bătrân, Scuarul Arborelui Solar, începând cu ora 11:00, se va desfășura acțiunea cultural-artistică cu genericul: „Provocările verii”, acțiune din cadrul programului ,,Dialog cultural cu Chișinăuienii”.

Duminică, la ora 15.00, în Parcul „Sarmizegetusa”, Teatrul municipal de păpuși va prezenta un spectacol de păpuși pentru copii „Motanul Leopold”.

În cadrul Programului de duminică mai este inclusă activitatea cultural-artistică cu genericul: „Evantai cultural”. Va evolua formația cu titlu model „Colinda”, în cadrul proiectului „Dialog între generații”.

În scuarul panoramic din strada „Maria Drăgan”, la ora 18.00, va avea loc acțiunea cultural-artistică cu genericul: „Dedicațiile Chișinăului”, în cadrul ,,Dialog cultural cu Chișinăuienii”.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
12,18
Nori împrăștiați
Umiditate:79 %
Vint:2,57 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău