Activitate SISTATĂ la câteva puncte de trecere a frontierei

  • 21 Aprilie 2017 11:05
Activitate SISTATĂ la câteva puncte de trecere a frontierei

Politia de Frontiera: Activitate SISTATA la următoarele puncte de trecere a frontierei: Soroca-Țekinovka, Săiti –Lesnoe, Cahul-Oancea, Ciadîr Lunga 1 și 2, Mirnoe-Tabaki, Vulcănești – Vinogradovca, Tudora-Starokazacie, Giurgiulești-Reni.

În PTF Aeroport nu are loc înregistrarea pasagerilor. Totodată, cu privire la trecerea prin ptf Leușeni-Albița, partea română nu permite traversarea mijloacelor de transport care nu sunt echipate corespunzător.

Poliția de Frontieră recomandă amânarea călătoriilor în străinătate, dacă acestea sunt inevitabile conducătorii auto să țină cont de următoarele reguli: Înainte de a pleca la drum, informați-vă temeinic despre condițiile meteo și starea sectorului de drum pe care urmează să îl tranzitați; Mijlocul de transport să fie echipat corespunzător, cu pneuri de iarnă; Nu cirulați cu minim de combustibil; Nu evitați să consultați aplicația “trafic online”, de pe prima pagină a Poliției de Frontieră, pentru a fi la curent cu situația din punctele de trecere a frontierei.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Un pământ și două ceruri cu Ana Bantoș
Meteo Chișinău
20,24
Nori împrăștiați
Umiditate:52 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău