Acțiune de salubrizare în Parcul Râșcani din Chișinău

  • 10 Martie 2019 10:32
Acțiune de salubrizare în Parcul Râșcani din Chișinău

Voluntari și reprezentanți ai mai multor organizații non-profit planifică o acțiune de salubrizare a Parcului Râșcani din capitală. Doritorii sunt îndemnați să li se alăture duminică, 10 martie, începând cu ora 12.00, transmite IPN.

Elena Siomina, PR-manager la una dintre organizațiile implicate, spune că se poate alătura inițiativei oricine dorește să contribuie la un oraș mai curat și mai frumos. Participanții vor primi saci pentru gunoi și mănuși. Pentru mobilizarea voluntarilor, organizatorii vor pregăti băuturi și gustări gratuite.

Aceștia își doresc să ofere locuitorilor capitalei un exemplu despre cum trebuie să respecte natura și orașul. La fel, vor să atenționeze despre problema poluării lacurilor, parcurilor publice și a altor locuri de odihnă și agrement.

Pe 3 martie, la o acțiune similară organizată în preajma lacului din parcul de la Porțile Orașului, au participat circa 100 de voluntari. Majoritatea au reprezentat inițiativele „Orașul fără Maxi-Taxi”, „Verde.md”, „Forum.md” și „Abs Recycling”.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
29,96
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:3,09 m/s
Sat
27
Sun
28
Mon
24
Tue
26
Wed
27
Arhivă Radio Chișinău