Acte falsificate, ridicate la trecerea frontierei de stat a Republicii Moldova

  • 22 Noiembrie 2022 19:50
Acte falsificate, ridicate la trecerea frontierei de stat a Republicii Moldova

Pe numele a două persoane, polițiștii de frontieră au inițiat cercetări pentru deținerea și folosirea actelor falsificate. Sunt vizați în documentări un conațional și un cetățean al Azerbaidjanului, transmite Poliția de Frontieră.

În punctul de trecere a frontierei Tudora s-a prezentat cetățeanul moldovean de 44 de ani, la volanul unui autoturism de model Toyota Corolla. Printre documentele prezentate la controlul trecerii frontierei de stat a fost și permisul de conducere moldovenesc, care din primele verificări s-a stabilit că este falsificat. La audieri, posesorul a declarat că l-ar fi obținut pe căi legale, încă din anul 1996. În continuare, persoanei i-a fost permisă trecerea frontierei doar că în calitate de pasager.

În punctul de trecere a frontierei Aeroportul Internațional Chișinău, în fluxul călătorilor sosiți în Moldova cu ruta „Istanbul-Chișinău” a fost legitimat cetățeanul Azerbaidjanului de 27 de ani. În cadrul controlului de frontieră, persoana a comunicat că intenționează să plece în Ucraina, în acest sens, suplimentar a prezentat un pașaport tehnic, care ar fi eliberat de către autoritățile ucrainene. În rezultatul verificării amănunțite al documentelor s-a constatat că este falsificat. În fapt, străinului i-a fost refuzată intrarea în Moldova. Cercetările pe caz continuă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:9,77 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău