Acord de colaborare semnat la București între ministrul Culturii, Sergiu Prodan, și Adrian Dupu, secretar de stat al DRRM

  • 19 Mai 2023 13:10
Acord de colaborare semnat la București între ministrul Culturii, Sergiu Prodan, și Adrian Dupu, secretar de stat al DRRM

Ministrul Culturii, Sergiu Prodan, în cadrul vizitei sale la București, a avut o întrevedere cu Secretarul de Stat a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM), Adrian Dupu. Discuțiile au fost axate pe aprofundarea relațiilor bilaterale și intensificarea suportului oferit în domeniul culturii, se arată într-un comunicat al Ministerului Culturii al Republicii Moldova.

În acest sens, oficialii au semnat un Acord de Colaborare, care va sta la baza cooperării instituțiilor din Republica Moldova și România.

Angajamentele Părților sunt de a desfășura un șir de evenimente culturale de înaltă ținută artistică, pe întreg teritoriu Republicii Moldova cu suportul ambelor instituții.

În cadrul întrevederii, Ministrul Prodan a remarcat importanța cooperării de durată în domeniul culturii și a menționat faptul că manifestările artistice, culturale au drept scop promovarea culturii, tradițiilor românești, patrimoniului tangibil cât și cel intangibil.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
14,4
Cer fragmentat
Umiditate:73 %
Vint:8,23 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău