Accident la New Jersey: Un tren a deraiat și a lovit platforma unei gări (FOTO/VIDEO)

  • 30 Septembrie 2016 00:08
Accident la New Jersey: Un tren a deraiat și a lovit platforma unei gări (FOTO/VIDEO)

Un tren de navetiști a deraiat și a lovit gara din Hoboken, statul New Jersey, joi dimineață, provocând rănirea a numeroase persoane, informează media americane și agențiile internaționale de presă.

Primele imagini arată o parte a trenului ieșită de pe șine și deformată de impactul cu platforma gării. Garnitura se pare că nu a reușit să oprească la timp și a urcat pe peron, notează AFP.

Șeful poliției a declarat că pentru NBC New York că există 'numeroși răniți'. Cauza accidentului este încă necunoscută. Potrivit canalului ABC, ar exista în jur de 20 de răniți. Numeroși pompieri și polițiști au fost deplasați la fața locului.

Autoritatea de transport din New Jersey a anunțat că serviciul feroviar este suspendat spre și dinspre gara din Hoboken și precizează că pasagerii vor fi preluați de autobuze și alți operatori de transport.

Imaginile postate de la fața locului pe rețelele de socializare cu accidentul feroviar arată vagoanele ajunse pe peron și o secțiune din acoperiș care s-a prăbușit.

Un utilizator de Twitter a postat mesajul: 'Trenul meu tocmai a intrat cu toată viteza în gara din Hoboken', relatează media americane.

Un alt utilizator din New York a scris la rândul său: 'Norocos să fiu în viață... eram în al doilea vagon al trenului care a făcut accident la Hoboken.'

Gara din Hoboken deservește zilnic în jur de 50.000 de navetiști, potrivit media americane.

Sursa: agerpres.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
12,24
Cer senin
Umiditate:40 %
Vint:6,17 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău