Accident în metroul din Moscova: Cel puțin 16 morți și peste 100 de răniți

  • 15 Iulie 2014 14:00
Accident în metroul din Moscova: Cel puțin 16 morți și peste 100 de răniți

Cel puțin 16 persoane au murit și în jur de 160 au fost rănite după ce un tren al metroului din Moscova a frânat brusc între stațiile 'Molodiojnaia' și 'Slavianski bulivar' în această dimineață, la o oră de vârf, iar trei vagoane au deraiat, informează RIA Novosti.Conform informațiilor preliminare, la originea incidentului ar fi o scădere a…

Cel puțin 16 persoane au murit și în jur de 160 au fost rănite după ce un tren al metroului din Moscova a frânat brusc între stațiile 'Molodiojnaia' și 'Slavianski bulivar' în această dimineață, la o oră de vârf, iar trei vagoane au deraiat, informează RIA Novosti.

Conform informațiilor preliminare, la originea incidentului ar fi o scădere a tensiunii electrice. Ministerul pentru Situații de Urgență pentru regiunea Moscova a indicat că în urma căderii tensiunii electrice s-a produs o alarmă falsă, ceea ce a și condus la frânarea bruscă a trenului.

Aproximativ 50 de echipe medicale și câteva elicoptere au fost mobilizate la locului incidentului, unde s-a deplasat de urgență și primarul Moscovei, Serghei Sobianin, transmite Agerpres.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău