Accident aviatic misterios în Slovacia: în avionul prăbușit nu a fost găsită nicio persoană. Variantele pe care merg anchetatorii

  • 22 Septembrie 2020 12:40
Accident aviatic misterios în Slovacia: în avionul prăbușit nu a fost găsită nicio persoană. Variantele pe care merg anchetatorii

Un fermier a găsit un avion ușor, avariat în câmpul său din estul Slovaciei la sfârșitul săptămânii trecute, dar fără să existe nicio urmă a echipajului, a relatat TV Markiza, citată de dpa, preluat de Agerpres.

Poliția a confirmat descoperirea în apropierea orășelului Vranov nad Toplou, dar nu a dorit să ofere niciun detaliu asupra anchetei în curs de desfășurare luni, potrivit Agerpres.

Mass-media presupune că aparatul s-a prăbușit de la o mică altitudine sau s-a deteriorat în urma unei aterizări de urgență eșuate.

Pilotul și un posibil pasager al avionului cu două locuri ar fi fugit pentru a nu fi prinși de poliție, potrivit speculațiilor media.

În ultimii ani, avioane ușoare ce transportau țigări și alte mărfuri de contrabandă din Ucraina au aterizat în zona de frontieră de mai multe ori.

Ocazional, migranți au fost de asemenea aduși ilegal peste frontieră în acest mod.

Un incident similar a avut loc acum cinci ani. Pilotul a efectuat o aterizare în timpul căreia avionul s-a prăbușit. El a supraviețuit fără răni serioase și apoi a fugit de la locul accidentului.

Sursa:Digi24.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
10,52
Câțiva nori
Umiditate:99 %
Vint:4,12 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău