Accesul turiștilor în Dubai va fi permis din nou, începând cu 7 iulie. Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească

  • 22 Iunie 2020 10:15
Accesul turiștilor în Dubai va fi permis din nou, începând cu 7 iulie. Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească

Accesul turiștilor va fi permis din nou în Dubai începând cu 7 iulie, a informat centrul media din acest oraș-stat, după mai bine de trei luni de carantină pentru a stopa răspândirea epidemiei de COVID-19, transmite AFP, citată de Agerpres.

Citând Comitetul suprem pentru gestionarea crizelor și a dezastrelor, centrul a oferit o listă de protocoale pe care călătorii trebuie să le respecte pentru a li se permite accesul în emirat.

Turiștii vor trebui "să prezinte un test negativ pentru noul coronavirus efectuat cu mai puțin de 96 de ore înainte sau să se supună unui test pe aeroportul din Dubai". Persoanele testate pozitiv vor trebui să se supună unei perioade de carantină de 14 zile.

De asemenea, vizitatorii trebuie să facă dovada unei asigurări internaționale de sănătate, să descarce o aplicație mobilă pentru a comunica informații personale și să completeze o "declarație de sănătate".

Cetățenii și persoanele care au rezidență în Dubai vor avea voie să călătorească începând de marți.

În Emiratele Arabe Unite, din care Dubaiul face parte, s-au înregistrat oficial peste 45.000 de cazuri de COVID-19 și 302 decese.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,96
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:4,12 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău