ACASĂ cu Radio România Chișinău. Accesează arhiva noastră de emisiuni  

  • 28 Martie 2020 10:21
ACASĂ cu Radio România Chișinău. Accesează arhiva noastră de emisiuni  

În zilele în care suntem nevoiți să stăm în casă din cauza pandemiei de coronavirus, Radio Chișinău vă invită să accesați arhiva de emisiuni pe site-ul www.radiochinau.md.

Aici găsiți emisiuni de cultură, istorie, sănătate, analiză politică, muzică, folclor, autocunoaștere, interviuri cu personalități și chiar o radio vinotecă!

Dacă vreți să vă aprofundați cunoștințele sau să aflați lucruri inedite din istoria neamului nostru, istoricul Gheorghe Cojocaru vă propune să ascultați Istoria la pachet. O serie de interviuri cu istorici, cercetători și martori care povestesc, spre exemplu, despre: prăbușirea comunismului, emanciparea națională din Basarabia la începutul secolului al XX, sau despre Mișcarea de eliberare națională de la sfârșitul secolului trecut și revenirea la alfabetul latin, dar și despre Marea Criză din SUA, începutul celui de Al Doilea Război Mondial, Pactul Molotov-Ribbentrop și înțelegerile secrete sovieto-germane. Tot aici puteți afla și file din istoria orașului Bălți, sau despre ce mâncau și cât trăiau strămoșii noștri și altele.

Accesați https://radiochisinau.md/category/istoria-la-pachet/. Audiție plăcută!

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
5,52
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău