A murit actorul american Robin Williams

  • 12 August 2014 11:16
A murit actorul american Robin Williams

Actorul american Robin Williams, unul dintre cei mai străluciți ai generației sale, laureat al unui Oscar pentru 'Good Will Hunting', a decedat luni la domiciliul său și probabil s-a sinucis, a anunțat poliția.

 

O anchetă este 'în curs de desfășurare asupra circumstanțelor decesului', precizează comunicatul poliției, adăugând că actorul a fost văzut în viață pentru ultima oară la domiciliul său, unde locuia cu soția sa, duminică 'în jurul orei 22.00'. Potrivit presei americane, actorul suferea de depresie. 

Robin Williams, cu o carieră de mai bine de trei decenii, a devenit cunoscut pe plan internațional mai ales pentru rolul său în 'Good Morning Vietnam' de Barry Levinson în 1987, care i-a adus prima nominalizare la Oscar. A urmat apoi 'The Fisher King', în care a evoluat sub îndrumarea idolului său de comedie Terry Gilliam (din trupa Monty Python), iar Disney s-a gândit la el pentru rolul geniului din 'Aladdin', un fabulos succes de casă. Interpretarea lui a fost atât de memorabilă încât s-a cerut a patra nominalizare la Oscar pentru cea mai bună 'dublare' a unui personaj de desene animate. El a cucerit publicul larg din întreaga lume cu rolul său de profesor strălucit în fața unor adolescenți în 'Cercul poeților dispăruți' și în comedii ca 'Mrs Doubtfire', notează Agerpres.

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
10,52
Cer senin
Umiditate:74 %
Vint:1,54 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău