A început vaccinarea în cadrul Poliției de Frontieră

  • 10 Martie 2021 18:23
A început vaccinarea în cadrul Poliției de Frontieră

Procesul de vaccinare împotriva noului coronavirus a început și în cadrul Poliției de Frontieră. Primii beneficiari ai vaccinului AstraZeneca sunt zece polițiști de frontieră, medici și asistente medicale ai Centrului Medical al IGPF, transmite IPN.

„Avem o dorință comună, și anume nu doar de a opri, ci și a combate această pandemie, care ne pune la grea încercare deja de un an de zile. Ne dorim cu toții să locuim într-o societate sănătoasă, fără teama de a mai călători sau de a ne întâlni cu oamenii. Suntem la etapa când lupta anti-COVID-19 o poartă și vaccinul, ceea ce ne încurajează pe fiecare”, a menționat medicul-șef al Poliției de Frontieră, Marius Balea, citat într-un comunicat de presă al instituției.

IGPF precizează că cei mai expuși riscului de îmbolnăvire cu noul virus sunt cadrele medicale care au fost implicate în gestionarea situației epidemiologice încă de la începutul pandemiei. Astăzi, ei sunt cei care beneficiază de vaccin anume pentru a continua această luptă cu infecția.

În Republica Moldova, campania de imunizare contra COVID-19 a fost lansată pe 2 martie.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
22,24
Cer fragmentat
Umiditate:49 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău