A început Black Friday

  • 18 Noiembrie 2016 08:37
A început Black Friday

Perioada de reduceri masive Black Friday - Vinerea Neagră - a fost lansată în această noapte de sute de magazine, care au afișat deja pe site-uri prețuri extrem de atractive, în speranța unui volum de vânzări cât mai mare.

Tradiția a fost importată din Statele Unite, unde Black Friday este organizată în vinerea care urmează Sărbătorii Recunoștinței - Thanksgiving.

În această perioadă - care se poate prelungi până săptămâna viitoare, în unele cazuri - consumatorii vor beneficia de aceleași drepturi pe care le au în mod obișnuit, iar comercianții trebuie să respecte o serie de reguli clar stabilite.

Consumatorii sunt sfătuiți de experți ca înainte de a achiziționa un produs de Black Friday, să urmărească evoluția prețurilor, pentru a evita falsele reduceri. De asemenea, cumpărătorii sunt sfătuiți să verifice cu atenție modul în care este afișată reducerea pe site sau pe eticheta produsului.

În cazul în care comandați online, verificați dacă prețurile produselor din coșul de cumpărături sunt aceleași cu cele reduse afișate pe site.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,54 m/s
Fri
13
Sat
15
Sun
14
Mon
14
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău