A fost selectată o nouă candidată la funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție

  • 19 Mai 09:05
A fost selectată o nouă candidată la funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție

Veronica Dragalin a fost preselectată pentru numirea la șefia procuraturii anti-corupție din Moldova. Un anunț în acest sens a fost făcut la 18 mai de către comisia specială de preselecție a candidaților din cadrul Consiliului Superior al Procurorilor (CSP), anunță deputatul PAS, Dumitru Alaiba pe pagina sa de Facebook.

Potrivit deciziei Comisiei speciale de preselecție a candidaților, etapa de preselecție în cadrul concursului la funcția de procuror-șef al PA a fost promovată de către candidată Veronica Dragalin, care a obținut punctajul total de 9,8 puncte, scrie ziarul de gardă.

Veronica Dragalin este procuroră adjunctă a Statelor Unite ale Americii în secția de corupție publică și drepturi civile din biroul procurorului american din districtul central al Californiei.A făcut doctoratul în Drept la University of Virginia School of Law. Nominalizată la Premiul Național Young Federal Attorney și la Premiul Procuror de Prim Rang pentru femeile din justiția federală, vorbește romană, engleză, spaniolă, rusă, germană și italiană.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
26,63
Cer senin
Umiditate:64 %
Vint:3,6 m/s
Thu
27
Fri
24
Sat
24
Sun
26
Mon
27
Arhivă Radio Chișinău