A fost prins principalul susținător Hamas din Cisiordania, anunță armata israeliană

  • 01 Noiembrie 2023 19:59
A fost prins principalul susținător Hamas din Cisiordania, anunță armata israeliană

Armata israeliană anunță că a fost prins Ata Abu Ramila, principalul susținător Hamas din Cisiordania. El este acuzat că a promovat și finanțat terorismul.

Serviciile de securitate israeliene au efectuat un raid împotriva terorismului în tabăra de refugiați Jenin. Forțele armate au anunțat arestarea lui Ata Abu Ramila, în vârstă de 63 de ani, acuzat că a incitat la fapte de terorism și a promovat și finanțat terorismul, scrie Digi24.

Potrivit declarației IDF, Ramila a promovat activități teroriste și a ajutat persoane căutate și teroriști. El a acționat în principal în zona Jenin și a avut un rol semnificativ în escaladarea situației de securitate în zonă.

„Activitatea teroristă constituie o mare amenințare care necesită arestarea sa imediată”, a concluzionat IDF. Forțele de Apărare a Israelului (IDF) au localizat și distrus un tunel în care teroriștii țineau muniție. De asemenea, echipamentul militar și muniția găsite într-un vehicul suspect au fost confiscate de forțele Poliției de Frontieră.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Sinteza săptămânii cu Vasile State
Meteo Chișinău
19,24
Cer senin
Umiditate:37 %
Vint:2,57 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău