A fost prezentat noul antrenor al naționalei Moldovei

  • 05 August 2019 18:25
A fost prezentat noul antrenor al naționalei Moldovei

Semion Altman este noul antrenor al naționalei de fotbal a Moldovei. El l-a înlocuit pe Alexandru Spiridon, care a fost demis. Altman are 73 de ani și, acum 20 de ani, a scris istorie cu Zimbru, ajungând până în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, transmite IPN.

„Voi conduce naționala până la finalul preliminariilor. Voi rămâne și director al naționalelor. După actualele preliminarii, vom lua o hotărâre. Este o onoare să fii antrenor de națională”, a declarat selecționerul Moldovei, Semion Altman.

Altman spune că și-ar dori să încheie actuala campanie de calificare pe locul 4, Moldova fiind într-o grupă cu Franța, Turcia, Islanda, Albania și Andorra. „Înțeleg responsabilitatea acestui post. Obiectul este să creăm o atmosferă bună la lot, care să emită pretenții în fața unor adversari mai tari. Obiectivul este clasarea pe locul 4 în grupă”, a afirmat Altman.

Ucraineanul de 73 de ani va avea un staff format din conaționalii săi. „Mă va ajuta Alexandr Scripnik, cu care am lucrat și la Zimbru. El este antrenor emerit al Moldovei pentru evoluția de la Cupa CSI. Antrenor de portari va fi fiul meu, Ghenadie Altman. Ambii antrenori dispun de licența Pro. În staff va fi și Alexandr Trutnev, care va răspunde de analiza adversarului. Împreună am realizat un program de care se folosesc antrenori din alte țări”, a spus Semion Altman.

Debutul lui Semion Altman pe banca tehnică a naționalei Moldovei se va produce pe 7 septembrie, când Moldova va juca în deplasare cu Islanda.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
13,85
Nori împrăștiați
Umiditate:74 %
Vint:6,69 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău