A fost lansat un nou concurs pentru proiecte cu finanțare din Fondul Național pentru Mediu

  • 24 Iulie 2023 11:17
A fost lansat un nou concurs pentru proiecte cu finanțare din Fondul Național pentru Mediu

Oficiul Național de Implementare a Proiectelor în domeniul Mediului a anunțat lansarea concursului de selectare pentru finanțare din Fondul Național pentru Mediu a proiectelor din domeniul de protecție a mediului și schimbărilor climatice. Perioada de pre-apel, pentru depunerea Notelor conceptuale, este până la 31 iulie, iar termenul de depunere a propunerilor de proiect care au promovat etapa de pre-apel este din 7 până în 30 august 2023, transmite MOLDPRES.

Apelul de proiecte este destinat persoanelor juridice de drept public sau privat care vor înainta propuneri de proiecte pe domeniul de protecție a mediului. „Concursul are drept scop identificarea și sprijinirea inițiativelor de implicare în acțiuni de protecție mediului și punere în aplicare a celor mai bune practici de sporire a rezilienței atât a mediului natural, cât și a societății, la impactul schimbărilor climatice”, explică Ministerul Mediului.

Persoanele interesate vor consulta Ghidul de aplicare după care vor transmite în termenele stabilite propunerile de proiect către IP „Oficiul Național de Implementare a Proiectelor în domeniul Mediului”.

Sursa finanțării proiectelor de mediu este Fondul Național pentru Mediu. Mai multă informație despre concurs poate fi accesată pe  paginile web: onipm.gov.md și mediu.gov.md.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:1,03 m/s
Fri
14
Sat
16
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău