A fost lansat concursul Premiul Național pentru vârstnici

  • 27 Iulie 2022 16:25
A fost lansat concursul Premiul Național pentru vârstnici

Ministerul Muncii și Protecției Sociale a lansat astăzi concursul Premiul Național pentru vârstnici, cu genericul „Pentru o viață activă la orice vârstă”, ediția 2022, transmite MOLDPRES.

Potrivit ministerului, la concurs pot participa vârstnicii ce au împlinit 60 de ani și mai mult, care au realizat performanțe deosebite în domeniul cultural-artistic, tehnico-științific, civic, medicină, antreprenoriat, agricultură, educație, sport și tehnologii informaționale.

Persoanele pot expedia dosarele până la data de 1 septembrie. Comisia de examinare va analiza setul de documente și va nominaliza premianții, până pe 9 septembrie.

Dosarul trebuie să conțină: Curriculum Vitae, materialele ce demonstrează performanțele în domeniile specificate, scrisoare de recomandare, un video de maximum un minut despre performanțele candidatului, precum și alte acte confirmative.

Concursul Premiul Național pentru vârstnici este instituit de către Ministerul Muncii și Protecției Sociale și se acordă cu prilejul Zilei internaționale a persoanelor vârstnice. Câștigătorilor li se vor înmâna diplome și un premiu bănesc.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Arena Națională
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău