A fost lansat concursul pentru decernarea Premiului Național 2021

  • 01 Iulie 2021 18:20
A fost lansat concursul pentru decernarea Premiului Național 2021

Membrii Comisiei pentru decernarea Premiului Național au decis lansarea concursului. Scrisorile de recomandare ale candidaților sau colectivelor de candidați vor fi depuse în perioada 2-9 iulie, până la ora 15.00, exclusiv în format electronic, la adresa de email: [email protected]. Decizia a fost luată în cadrul primei ședințe a Comisiei, condusă de prim-ministrul interimar, Aureliu Ciocoi, în calitate de președinte, transmite IPN.

„Vreau să văd candidați buni atât în domeniul literatură, cinematografie, medicină, teatru, cât și științe aplicate sau fundamentale. Dosarele care urmează a fi examinate în cadrul acestei Comisii trebuie să conțină valori”, a declarat șeful interimar al executivului, citat într-un comunicat de presă al Guvernului

Guvernul decernează anual până la 10 premii naționale. În acest an, Gala concursului „Premiul Național 2021” va avea loc pe 26 august. Premiul Național constă din diplomă, medalie și recompensă financiară în valoare de 100 de mii de lei.

Pentru informații suplimentare, cei interesați pot accesa rubrica destinată Premiului Național, de pe pagina oficială a Cancelariei de Stat.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:2,06 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău