A fost găsită una din cele două cutii negre ale Airbus A320

  • 25 Martie 2015 22:30
A fost găsită una din cele două cutii negre ale Airbus A320

Ancheta referitoare la circumstanțele prăbușirii, în Alpii Francezi, a avionului Airbus A320 trebuie să ia în considerare toate opțiunile, dar la moment „ipoteza teroristă nu este privilegiată”, a declarat ministrul de interne francez, Bernard Cazeneuve,

El a explicat că resturile avionului sunt concentrate pe o suprafață de aproape un hectar și jumătate, ceea ce demonstrează că o explozie a avionului nu este verosimilă.

Ministrul francez a menționat că una dintre cele două cutii negre ale avionului a fost găsită marți și, în pofida faptului că este deteriorată, ea va putea fi folosită pentru obținerea de informații. Cealaltă cutie neagră a aparatului, conținând informațiile referitoare la parametrii de zbor, încă este căutată.

Avionul Airbus A320 a decolat în cursul dimineții de ieri din Barcelona, având la bord 144 de pasageri și șase membri ai echipajului, cu destinația Dusseldorf. Conform listei de pasageri, 67 dintre aceștia sunt germani, dintre care 16 liceeni veniți în Spania într-un schimb școlar, și 45 spanioli.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău