A fost anunțată selecția pentru Programul de stagiu profesional în SUA

  • 12 Noiembrie 2022 15:23
A fost anunțată selecția pentru Programul de stagiu profesional în SUA

onsiliile Americane pentru Învățământ Internațional din Republica Moldova au anunțat o nouă rundă de selecție pentru Programul de stagiu profesional în SUA. Termenul limită de aplicare este 31 ianuarie 2023, transmite MOLDPRES.

Programul Professional Fellows selectează profesioniști din Moldova care activează în domenii precum guvernare și societate, oferind acestora posibilitatea de a dobândi abilități și experiență profesională printr-o bursă în Statele Unite ale Americii în toamna 2023 sau primăvara 2024.

Grupul țintă al programului sunt angajații serviciului public (instituții publice și guvernamentale) activ implicați în reforme politice și sociale, implementarea și promovarea inițiativelor civice, administrarea publică și guvernarea locală atât la nivel național, cât și internațional, angajați ai ONG-urilor, inclusiv cele care activează pentru promovarea angajamentului civic și a accesului legal pentru comunitățile marginalizate în efortul de a oferi acces de calitate la serviciile juridice, în limitele vârstei cuprinsă între 25 și 35 de ani, care vorbesc limba engleză la nivel intermediar, conform unui comunicat al proiectului.

Programul oferă un stagiu profesional de 5-6 săptămâni într-o instituție publică sau ONG din SUA pentru o experiență de dezvoltare profesională personalizată și acoperă toate cheltuielile asociate cu călătoria internațională, Viza J1, asigurarea medicală, costurile de bază de trai în SUA.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău