9 mai: Miting și depuneri de flori

  • 09 Mai 2015 09:12
9 mai: Miting și depuneri de flori

Conducerea țării, împreună cu veterani de război și rude ale acestora, vor participa pe 9 mai, la mitingul comemorativ organizat la Complexul Memorial „Eternitate”, cu ocazia marcării a 70 de ani de la sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Evenimentul va fi urmat de ceremonia de depunere de flori la plăcile comemorative și monumentele „Focul veșnic”, „Stela Eroilor Moldoveni”, „Maica îndurerată”, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, mitinguri de comemorare, depuneri de flori, concerte festive și mese de sărbătoare pentru veteranii celui de-al doilea război mondial vor fi organizate în toate localitățile Republicii Moldova. Orchestrele militare ale Armatei Naționale și Orchestrei Ministerului Afacerilor Interne vor evolua în grădinile publice din țară.

Inspectoratul General de Poliție vine cu un apel către toți conducătorii auto să evite pe perioada manifestațiilor circulația pe străzile: Mitropolit B. Bodoni – str. Alexei Mateevici – Șoseaua Hâncești – Pan-Halippa – Complexul memorial „Eternitate”, precum și Piața Marii Adunări Naționale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: BIZNEWS cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:2,57 m/s
Sat
15
Sun
13
Mon
11
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău