70 de școli din R. Moldova au primit table multifuncționale și laptopuri din partea României

  • 22 Septembrie 2023 16:28
70 de școli din R. Moldova au primit table multifuncționale și laptopuri din partea României

70 de școli din Republica Moldova au primit din partea Guvernului României, prin Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova, echipament digital pentru modernizarea sistemului de educație, transmite Radio Chișinău.

Festivitatea de predare-primire a acestei importante donații de laptopuri și table interactive a avut loc, la Chișinău, în aula Regina Maria a Universității de stat din Moldova (USM), în prezența secretarului de stat al DRRM - Adrian Dupu, a secretarului de stat din cadul Ministerului Educației și Cercetării din Republica Moldova - Valentina Olaru, a rectorului USM - Igor Șarov, a directorilor unităților de învățământ beneficiare și reprezentanților autorităților locale.
 
 
Anul trecut am dotat cu astfel de echipamente 20 de școli. Apoi am primit foarte multe solicitări la DRRM din partea unor primării și școli prin care ne solicitau să dotam și unitățile lor de învățământ. Am decis să alocăm o parte importantă din bugetul instituției pentru a continua acest proiect de digitalizare a educației. Mulțumesc Ministerului Educației din Republica Moldova pentru sprijinul acordat în acest proiect”, a subliniat secretarul de stat al DRRM, Adrian Dupu, pe pagina sa de Facebook.
 
Primarii localităților ale căror școli au primit donațiile din partea DRRM, au transmis mulțumiri Guvernului României pentru acest nou sprijin important.
Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
10,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,03 m/s
Fri
18
Sat
15
Sun
15
Mon
18
Tue
18
Arhivă Radio Chișinău