5 sate superbe din România, unde poți petrece o vacanță de vis

  • 13 Iulie 2018 18:15
5 sate superbe din România, unde poți petrece o vacanță de vis

One.ro a prezentat un top al satelor din România unde peisajele superbe îți pot oferi o vacanță de vis.

1. Ciocanesti, judetul Suceava Localitatea are statutul de comuna muzeu, fiind atestata documentar inca de pe vremea primilor domnitori ai Moldovei, in 1400. Numele i se datoreaza mesterilor "ciocanari de arme", de pe vremea lui Stefan cel Mare. Anual, in comuna Ciocanesti au loc manifestari culturale dedicate pastrarii si conservarii patrimoniului cultural. Tot aici vei putea vizita Muzeul Oualor Incondeiate.

2. Jurilovca, judetul Tulcea Localitatea de pe malul lacului Razelm a fost intemeiata la inceputul secolului al XIX-lea, de comunitatea de lipoveni pescari care popula aceasta zona a tarii. Frumusetea salbatica a comunei Jurilovca atrage anual sute de turisti.

3. Viscri, judetul Brasov Micul orasel din inima Transilvaniei a devenit faimos atat in tara, cat si peste hotare, dupa ce Printul Charles al Marii Britanii a cumparat o casa si viziteaza localitatea cel putin o data pe an. In Viscri locuieste o importanta comunitate de sasi si se afla una dintre cele mai spectaculoase biserici fortificate sasesti din Transilvania, inscrisa in patrimoniul UNESCO. 

Citiți continuarea pe One.ro.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău