3500 de polițiști și carabinieri vor asigura ordinea publică de Ziua Europei și Ziua Victoriei

  • 08 Mai 2018 12:10
3500 de polițiști și carabinieri vor asigura ordinea publică de Ziua Europei și Ziua Victoriei

3500 de polițiști și carabinieri vor asigura ordinea publică în zilele de 8 și 9 mai, când pe teritoriul Republicii Moldova vor avea loc mai multe evenimente dedicate Zilei Europei și Zilei Victoriei.

Astăzi, în Piața Marii Adunări Naționale, începând cu ora 13:00 și până mâine dimineața, la ora 06:00, circulația rutieră va fi sistată în perimetrul străzilor Bănulescu-Bodoni și Pușkin. Șoferii sunt rugați să se conformeze cerințelor agenților de circulație rutieră.

Miercuri, pe 9 mai, în Republica Moldova vor avea loc peste 270 de evenimente sociale și de divertisment. În Capitală se vor desfășura marșuri, concerte, curse automobilistice și de ciclism.

Poliția vine cu mai multe recomandări pentru cetățenii care vor participa la aceste evenimente. Șeful Direcției Generale Securitate Publică din cadrul Inspectoratului General de Poliție, Marin Maxian.

Mulți cetățeni vor dori să se deplaseze cu transportul personal, noi le recomandăm să se deplaseze cu transportul public, pentru a evita ambuteiajele. Recomandăm cetățenilor ca la evenimente copii să se afle în vizorul lor. Recomandăm cetățenilor dacă au consumat alcool să evite implicarea în conflicte și să solicite poliția, la 112. O atenție deosebită pentru posesorii de arme, dacă intenționează să consume alcool, sunt somați să lase armele acasă”, spune Marin Maxian.

 

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:2,57 m/s
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Thu
12
Arhivă Radio Chișinău