30 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre R. Moldova și SUA: Igor Grosu s-a întâlnit cu noul Ambasador al SUA la Chișinău

  • 18 Februarie 2022 14:04
30 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre R. Moldova și SUA: Igor Grosu s-a întâlnit cu noul Ambasador al SUA la Chișinău

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut o întrevedere cu noul Ambasador al Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Kent D. Logsdon. 

Potrrivit unui comunicat al Biroului de presă al Legislativului, Igor Grosu a remarcat că anume astăzi, 18 februarie, se împlinesc 30 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre R. Moldova și Statele Unite ale Americii. În acest sens, președintele Parlamentului și-a exprimat recunoștința pentru suportul acordat de SUA de-a lungul timpului.

”În această perioadă, Statele Unite ale Americii ne-au oferit suport în diverse domenii, printre care infrastructură, business, agricultură, IT, combaterea corupției, reformarea justiției. Acest lucru ne ajută inclusiv să consolidăm instituțiile statului”, a menționat președintele Parlamentului.

În cadrul întrevederii, oficialii au mai discutat despre prioritățile Parlamentului de legislatura a XI-a. 

Ambasadorul Kent D. Logsdon a menționat, în acest sens, că SUA sunt, în continuare, dispuse să ofere suport și consultanță în implementarea agendei de reforme.  

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
0,24
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:1,54 m/s
Fri
1
Sat
-0
Sun
-3
Mon
-3
Tue
-2
Arhivă Radio Chișinău