25 de ani de independență: Dmitri Medvedev l-a felicitat pe Pavel Filip

  • 26 August 2016 17:36
25 de ani de independență: Dmitri Medvedev l-a felicitat pe Pavel Filip

Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametșin, i-a transmis, astăzi, prim-ministrului Pavel Filip un mesaj de felicitare din partea premierului Federației Ruse, Dmitri Medvedev, cu ocazia celebrării a 25 de ani de independență a Republicii Moldova, anunță un comunicat al Guvernului.În cadrul întrevederii, oficialii au discutat și despre nivelul actual…

Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametșin, i-a transmis, astăzi, prim-ministrului Pavel Filip un mesaj de felicitare din partea premierului Federației Ruse, Dmitri Medvedev, cu ocazia celebrării a 25 de ani de independență a Republicii Moldova, anunță un comunicat al Guvernului.

În cadrul întrevederii, oficialii au discutat și despre nivelul actual al relațiilor bilaterale și posibilitățile de impulsionare a cooperării comercial-economice dintre Republica Moldova și Federația Rusă. Potrivit  executivului de la Chișinău,  cei doi oficiali au accentuat importanța organizării în luna noiembrie a acestui an a ședinței Comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru colaborare economică. Pavel Filip s-a referit în mod special la oportunitatea identificării posibilităților de majorare a volumului de produse agricole moldovenești exportate în Federația Rusă și a eliminării restricțiilor și barierelor pentru unele categorii de mărfuri.

Diplomatul rus a spus că, actualmente, șase regiuni din Rusia sunt interesate să colaboreze cu diferite raioane ale Republicii Moldova în vederea extinderii schimburilor comerciale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: De la ABC la BAC
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:5,14 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău