15 polițiști uciși într-o ambuscadă, în Mexic

  • 08 Aprilie 2015 08:12
15 polițiști uciși într-o ambuscadă, în Mexic

Cincisprezece polițiști din statul Jalisco, în vestul Mexicului, au fost uciși, iar alți cinci răniți într-o ambuscadă organizată de un comando de indivizi înarmați contra unui convoi al poliției, au anunțat marți autoritățile locale.

Atacul a avut loc luni, pe o șosea spre Guadalajara - al doilea oraș ca mărime din Mexic -, în apropierea localității Soyotan, a afirmat în fața presei responsabilul serviciilor de securitate din Jalisco, Francisco Alejandro Solorio. El a precizat că cei cinci răniți se află în 'stare stabilă'.

'Cincisprezece dintre colegii noștri și-au pierdut viața. De asemenea, cinci au fost răniți în acest regretabil atac, dar toți sunt în stare stabilă', a declarat el.

Potrivit autorităților, este vorba de o răzbunare a unui grup criminal după arestarea câtorva suspecți în cazul unei agresiuni ratate contra lui Francisco Alejandro Solorio.

'Aceste atacuri sunt o reacție a crimei organizate după atacul împotriva mea', a menționat Solorio la finalul unei reuniuni desfășurate la Guadalajara cu autoritățile militare și poliția federală.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:86 %
Vint:1,54 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău