14 fotbaliști români, victime ale unui ACCIDENT rutier

  • 06 August 2016 12:26
14 fotbaliști români, victime ale unui ACCIDENT rutier

Un număr de 16 persoane, respectiv cei doi șoferi și 14 adolescenți și tineri care mergeau la un meci de fotbal, au ajuns la Spitalul Județean Deva în urma accidentului de la Vețel, județul Hunedoara.

Reprezentanții IPJ Hunedoara au declarat, pentru MEDIAFAX, că accidentul a avut loc după ce șoferul dubei de transport marfă a intrat pe contrasens.

"Un conducător auto în vârstă de 39 de ani, din Deva, care conducea un microbuz de transport marfă pe DN7, pe raza comunei Vețel, din direcția Arad-Deva, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz condus de un hunedorean de 65 de ani, în care se aflau 14 adolescenți și tineri fotbaliști ai unei echipe locale de fotbal, cu vârste cu prinse între 17 și 26 de ani, care se deplasau la un meci de fotbal, în localitatea Ilia", a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Potrivit sursei citate, în urma accidentului, cei doi șoferi, dar și cei 14 fotbaliști legitimați la echipa Aurul Certej, au fost transportați la Spitalul Județean Deva, în vederea evaluării stării de sănătate și a acordării îngrijirilor medicale.

Sursa: Mediafax.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:35 %
Vint:5,14 m/s
Tue
9
Wed
10
Thu
12
Fri
13
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău