11 milioane de lei pentru dezvoltarea regională

  • 09 August 2018 17:23
11 milioane de lei pentru dezvoltarea regională

Patru milioane de lei au fost alocați din Fondul Național de Dezvoltare Regională pentru lucrările de construcție a apeductul magistral Leova-Iargara.

Decizia a fost luată astăzi de către Consiliul Național de Coordonare a Dezvoltării Regionale și vine după vizita prim-ministrului Pavel Filip pe șantier, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Guvernului.

Construcția apeductului a fost lansată la începutul acestui an. Treptat, la apeduct vor fi conectate 28 de localități din raionul Leova. Proiectul, în valoare totală de 61 milioane de lei, este realizat cu suportul financiar al Guvernului Germaniei, cu participarea Consiliului raional Leova.

Tot astăzi, șapte milioane de lei din Fondul Național de Dezvoltare Regională au fost alocați pentru continuarea implementării proiectului „Reabilitarea infrastructurii rutiere de acces în Regiunea Centru prin asfaltarea drumului Clișova-Suhuluceni-Leușeni-Verejeni”. Din contul acestor mijloace va fi reparată porțiunea de drum de 4,5 kilometri care leagă localitățile Ciocîlteni și Clișova.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
11,63
Nori împrăștiați
Umiditate:84 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
10
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău