10 crame din România și R. Moldova, la prima ediție „Sibiu Vinfest” (VIDEO)

  • 06 Octombrie 2016 00:17
10 crame din România și R. Moldova, la prima ediție „Sibiu Vinfest” (VIDEO)

10 crame din România și Republica Moldova vor participa la prima ediție a evenimentului Sibiu Vinfest, care va avea loc în zilele de 8 și 9 octombrie, pe strada Cetății din Sibiu.

Cramele Histria, Clos de Colombes, Liliac, Chateau Vartely, Recaș, Jidvei, Oprișor, Casa Bunescu, Domeniile Boieru și Domeniile Apold vor fi, pentru două zile, la dispoziția sibienilor și a turiștilor.

„Avem peste 180.000 de hectare plantate cu viță de vie, iar România este recunoscută pentru calitățile vinurilor sale. Ne dorim ca și publicul din țară să cunoască și să aprecieze vinurile românești, să se bucure de o Sărbătoare a Vinului în adevăratul sens al cuvântului, cu tradiții vechi, muzică bună și, mai ales, vinuri fine”, a declarat Dragoș Popescu, președintele Asociației Sibiul de Odinioară, unul dintre organizatorii evenimentului.

Programul artistic al festivalului va fi asigurat de Grigore Leșe, Trio-ul Reger, Romulus Cipariu și Radu Nechifor, se precizează într-un comunicat al Primăriei municipiului Sibiu. Grigore Leșe și Trio-ul Reger vor urca pe scenă sâmbătă, de la ora 18:00, iar Romulus Cipariu și Radu Nechifor & Friends – duminică, de la aceeași oră.

Sursa: infoprut.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:4,12 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău