„Satul European”: A fost reabilitată clădirea primăriei din Răzeni, Ialoveni

  • 05 Ianuarie 11:29
„Satul European”: A fost reabilitată clădirea primăriei din Răzeni, Ialoveni

În satul Răzeni, raionul Ialoveni, a fost reabilitată clădirea primăriei. Lucrările au fost efectuate în cadrul Programului „Satul European”, în acest scop fiind alocată suma de 3,2 milioane de lei (160 de mii de euro) din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL), transmite MOLDPRES.

Proiectul a fost realizat cu scopul de a crea condiții mai bune pentru personalul primăriei și pentru cei 23 de angajați responsabili de administrarea serviciilor publice. Această îmbunătățire a spațiului de lucru are un impact pozitiv asupra eficienței și calității serviciilor oferite celor 7000 de locuitori ai comunei.

„În cadrul proiectului s-a intervenit în reconstrucția acoperișului, o suprafață de 20 de metri pătrați, garantând o protecție optimă împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. De asemenea, renovarea fațadei clădirii a fost realizată pe o suprafață totală de 640 de metri pătrați. Prin repararea interiorului pe o suprafață de 500 de metri pătrați, s-au creat condiții optime de lucru pentru cei 18 angajați ai primăriei”, potrivit Oficiului Național de Dezvoltare Regională și Locală.

Programul „Satul European" include în total 497 de proiecte. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
22,18
Câțiva nori
Umiditate:35 %
Vint:1,54 m/s
Sun
13
Mon
10
Tue
10
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău