„Politica externă și diplomația României pe parcursul unui secol de la înfăptuirea României Mari”, lansare de carte la AȘM

  • 20 Mai 2019 10:05
„Politica externă și diplomația României pe parcursul unui secol de la înfăptuirea României Mari”, lansare de carte la AȘM

Volumul „Politica externă și diplomația României pe parcursul unui secol de la înfăptuirea României Mari”, coordonat de profesorul universitar și diplomatul român Ion Anghel, vor fi lansate astăzi la Academia de Științe a Moldovei.

De asemenea va fi lansată și cartea „Tratatele de la Trianon și Paris din 1920: documentele prin care s-a consfințit înfăptuirea României Mari”, același autor.

Ion Anghel - doctor în drept internațional și civil, este autor a peste 160 de studii, articole și note din domeniul dreptului internațional și dreptului Uniunii Europene, publicate în țară și străinătate.

În calitate de diplomat a deținut mai multe funcții, printre care cea de ambasador în mai multe state și reprezentant al României la Curtea Permanentă de Arbitraj – Haga.

La lansare, care va avea loc la ora 11, în sala Mică a Academiei de științe, va participa Excelența Sa, ambasadorul României în R. Moldova, Daniel Ioniță, istorici, foști diplomați.

 

 

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
21,24
Câțiva nori
Umiditate:56 %
Vint:3,6 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău