„Creștini, Crăciunul a Sosit!”, spectacol de muzică populară și obiceiuri de iarnă. Ce artiști vor urca pe scena din PMAN

  • 05 Ianuarie 12:08
„Creștini, Crăciunul a Sosit!”, spectacol de muzică populară și obiceiuri de iarnă. Ce artiști vor urca pe scena din PMAN

Sâmbătă seara, când este Ajunul Crăciunului pe stil vechi, în Piața Marii Adunări Naționale va fi organizat un spectacol de muzică populară și obiceiuri de iarnă cu genericul „Creștini, Crăciunul a Sosit!”, transmite IPN.

Primăria municipiului Chișinău menționează că în cadrul spectacolului vor evolua orchestra de muzică populară „Folclor”, prim-dirijor Petre Neamțu și soliștii Vasile Iovu, Nicolae Paliț, Silvia Goncear, Vasile Rusu, Anatol Nunu, Viorica Moraru, Sorin Zberea, Diamanta Paterău, Valentin Butucel și Valentina Rusu, Maria Stoianov și Studioul „Buciumul”.

De asemenea, în scenă va urca și formația „Milenium”, Geta Burlacu, fanfara „Chișinău” cu Igor Rusu și ansamblul folcloric „Romanița”, orchestra de muzică populară „Moldovlaska” și Adriana Ochișanu, Iulian Corochi, Corina Țepeș, Igor Cuciuc, Maria Iliuț și „Crenguță de Iederă”.

Spectacolul de muzică populară și obiceiuri de iarnă va începe la ora 18.00.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
34,24
Cer senin
Umiditate:43 %
Vint:3,09 m/s
Thu
23
Fri
20
Sat
24
Sun
25
Mon
24
Arhivă Radio Chișinău