„Ar trebui să bea mai puțină vodcă”: Reacția lui Kuleba, după ce Medvedev a cerut asasinarea lui Zelenski

  • 10 Mai 2023 16:42
„Ar trebui să bea mai puțină vodcă”: Reacția lui Kuleba, după ce Medvedev a cerut asasinarea lui Zelenski

Ministrul de Externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba, a afirmat că fostul președinte rus Dmitri Medvedev ar trebui să bea mai puțin alcool înainte de a scrie ceva în Telegram. Kuleba a comentat astfel, pentru Bild, amenințările lui Medvedev la adresa lui Volodimir Zelenski, scrie publicația ucraineană Glavcom.

„Medvedev ar trebui să bea mai puțină vodcă înainte să intre pe Telegram. Asta este tot ce pot spune despre asta. Nu cred că merită să comentez. Are un anumit rol în natura comunicării strategice a Rusiei”, a declarat Kuleba, scrie G4Media.

Potrivit oficialului ucrainean, dacă rușii ar putea să-l ucidă pe președintele Zelenski, ar încerca cu siguranță.

Ministrul a comentat, de asemenea, posibilele amenințări la adresa sa, cum ar fi otrăvirea: „În unele locuri, prefer să beau apă doar din sticle pre-sigilate… Dar nu cred că eu sunt principala țintă”.

În data de 3 mai, după atacul cu drone asupra Kremlinului, Dmitri Medvedev a declarat că liderii ruși ar trebui să recurgă la „eliminarea fizică a lui Volodimir Zelenski” .

În schimb, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a calificat amenințările rusești de a-l „elimina fizic” drept un subiect neinteresant.

Potrivit informațiilor citate de Pravda, începând cu 24 februarie 2022, președintele Ucrainei a supraviețuit la mai mult de 12 tentative de asasinat, dintre care unele au fost prevenite cu ajutorul Agenției Centrale de Informații a SUA (CIA).

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri * Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău