„Apărați poporul, nu uzurpatorul!” Membrii Mișcării de Rezistență Națională au scandat în față la Fulger

  • 16 Iulie 2018 10:55
„Apărați poporul, nu uzurpatorul!” Membrii Mișcării de Rezistență Națională au scandat în față la Fulger

„Apărați poporului, nu uzurpatorul”, „Nu păziți hoții”, „Haideți cu noi, vă fură și pe voi” au scandat astăzi, în cadrul unui protest, membrii Mișcării de Rezistență Națională ACUM, în fața Brigăzii de poliție cu destinație specială Fulger.

Vicepreședinta Platformei Demnitate și Adevăr, Inga Grigoriu, a declarat că protestatarii au venit cu un mesaj către polițiștii de la „Fulger” să nu îndeplinească ordinele ce nu corespund funcției lor și să apere poporul. Ea a mai informat că protestul s-a extins la nivel de țară prin acțiuni similare desfășurate la comisariatele de poliție raionale și locale.

Potrivit organizatorilor, manifestații cu genericul „Apărați poporul, nu uzurpatorul!”, au avut loc astăzi la Edineț, Briceni, Dondușeni, Drochia, Florești, Bălți, Telenești, Orhei, Ungheni, Nisporeni, Hâncești, Cimișlia, Ialoveni, Strășeni, Ștefan-Vodă, Cantemir și Cahul.

Mișcarea de Rezistență Națională ACUM s-a creat ca reacție la decizia de invalidare a alegerilor noi ale primarului de Chișinău și are printre lideri fruntași din PAS, PPDA, PLDM și reprezentanți ai societății civile. Protestatarii cer validarea alegerilor din Chișinău câștigate de Andrei Năstase și sancționarea judecătorilor care au invalidat scrutinul, precum și anularea sistemului mixt de vot.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:2,06 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău