„AntiNostalgia - Privind spre viitor” cu Ana Blandiana și Mark Mazureanu - dezbateri despre trecutul sovietic și înlocuirea nostalgiei pentru comunism

  • 07 Februarie 2020 12:29
„AntiNostalgia - Privind spre viitor” cu Ana Blandiana și Mark Mazureanu - dezbateri despre trecutul sovietic și înlocuirea nostalgiei pentru comunism Diez

Radio Europa Liberă, împreună cu invitații Ana Blandiana și Mark Mazureanu, au dat startul celui de-al doilea sezon al proiectului multimedia „AntiNostalgia - Privind spre viitor”. Scopul dezbaterilor este de a reevalua trecutul sovietic și înlocui nostalgia pentru comunism cu imaginea unui viitor liber și optimist.

A treia și a patra dezbatere vor avea loc vineri, 7 februarie, la LT „Meșterul Manole” din Sălcuța, Căușeni (12.00), respectiv seara, la Chișinău, la Biblioteca municipală „B. P. Hașdeu” (17.30). La eveniment vor participa ambasadorul României, Daniel Ioniță și ambasadorul Poloniei, Bartlomiej Zdaniuk.

Proiectul „AntiNostalgia - Privind spre viitor” este lansat de Biroul de la Chișinău al Radio „Europa Liberă” și este finanțat de Ambasada Statelor Unite în Republica Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:1,03 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău