„Acționăm împreună pentru Basarabia” | Campanie de strângere de fonduri și echipamentele pentru spitalele și oamenii aflați în dificultate din R.Moldova

  • 07 Aprilie 2020 13:51
„Acționăm împreună pentru Basarabia” | Campanie de strângere de fonduri și echipamentele pentru spitalele și oamenii aflați în dificultate din R.Moldova

Patru organizații civice din România lansează începând de astăzi, campania umanitară „Acționăm împreună pentru Basarabia”, de strângere de fonduri și echipamentele necesare pentru spitalele și oamenii aflați în dificultate din Republica Moldova. Campania este inițiată de Platforma Unionistă Acțiunea 2012, Asociații Dacii Liberi, Liga Studenților din Iași și Frontul Patrioților Români.

„#Impreună: Români din dreapta și din stânga Prutului! Ne confruntăm, ca și restul planetei, cu acest virus letal. Și îl vom învinge ÎMPREUNĂ, pentru că suntem ACEIAȘI. Implică-te și tu activ, donând sau participând în campania de sprijinire a românilor afectați de pandemie de pe ambele maluri ale Prutului.

Uniți și la bine, dar mai ales la greu, vom învinge mereu! Implică-te și tu activ, donând sau participând în campania de sprijinire a românilor afectați de pandemie de pe ambele maluri ale Prutului. Uniți și la bine, dar mai ales la greu, vom învinge mereu!” îndeamnă la mobilizare organizatorii campaniei.

Campania se va desfășura pe întreaga durată a crizei de Covid-19, iar toți cei care vor să contribuie prin donații o pot face prin ww.actiunea2012.ro/donează.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Un pământ și două ceruri cu Ana Bantoș
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:62 %
Vint:2,06 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău