„Acasă, Autentic, Autohton" - cea de-a 18-a ediție a expoziției „Fabricat în Moldova"

  • 28 Ianuarie 2019 08:18
„Acasă, Autentic, Autohton

Cea de-a 18-a ediție a expoziției "Fabricat în Moldova", cu sloganul "Acasă, Autentic, Autohton" va avea loc la centrul expozițional "Moldexpo", în perioada 30 ianuarie - 3 februarie.

Potrivit agenției INFOTAG cu referire la surse din cadrul Camerei de Comerț și Industrie, care este și organizatorul expoziției, la eveniment vor participa circa 450 de agenți economici din diferite ramuri ale economiei naționale. De asemenea, vor fi prezentate 21 de standuri colective. 

Expoziția va fi vizitată de delegații din România, Federația Rusă, Republica Belarus, Pakistan, Turcia, Letonia, care vor fi însoțite de președinții Camerelor de Comerț și Industrie naționale și regionale. 

Ca și la edițiile anterioare, expoziția va găzdui un program amplu de afaceri, în cadrul căruia vor fi abordate subiecte de actualitate atât pentru consumatori, cât și pentru producători. În acest sens, vor fi organizate diverse mese rotunde, prezentări de companii și produse, seminare, conferințe pe teme de interes în sfera cooperării comercial-economice.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău